کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

فرقی نمی‌کند که نعنا تازه یا خشک باشد، این سبزی معطر معجزه می‌کند. در این مطلب قصد داریم شما را با خواص نعنا و روش استفاده از آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

 

نعنا ضد درد است

زمانی که دچار آسیب‌دیدگی، ضربه و حتی دندان درد می‌شوید به افشره‌ی خوراکی نعنا اعتماد کنید. خاصیت خنک کنندگی این گیاه، پوست را بی حس می‌کند. نعنا همچنین التهاب را از بین برده و درد را کاهش می‌دهد.

روش مصرف

* در صورتی که دچار شوک، دردهای عضلانی، ضربه یا پیچ خوردگی شدید: 1 تا 3 قطره از افشره‌ی خوراکی نعنا فلفلی را روی محل درد زده و ماساژ دهید. هر روز حداکثر 3 مرتبه این کار را تکرار کنید.

* برای مقابله با دندان درد یا دردهای مربوط به لثه: 1 تا 2 قطره افشره‌ی خوراکی نعنا فلفلی را روی یک گوش پاک کن تمیز بچکانید و روی لثه یا اطراف دندان دردناک بزنید.

* برای مقابله با دردهای مربوط به دستگاه گوارش: 150 میلی لیتر آب جوش را روی 1 تا 2 قاشق نعنای تازه یا خشک ریخته و 10 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و روزانه 2 تا 3 فنجان از این جوشانده میل کنید.

 

نعنا برای هضم غذا خوب است

نعنا برای هضم غذا خوب است، نفخ، آروغ و باد معده را کاهش می‌دهد، حالت تهوع و درد روده را تسکین می‌دهد.

روش مصرف

* در صورت باد معده، آروغ، نفخ: 1 تا 2 قاشق چای‌خوری برگ نعنای تازه یا خشک را با 150 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و بعد از غذا یک فنجان میل کنید.

* برای مقابله با حالت تهوع: روزانه 3 فنجان جوشانده‌ی نعنا (ترجیحاً بین غذا) میل کنید.

* در صورت اسهال: 3 قطره افشره‌ی خوراکی نعنا را با یک قاشق چای‌خوری عسل مخلوط کرده و بخورید. توجه داشته باشید که روزانه نباید بیش از 9 قطره از این افشره مصرف شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد