کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

انواع کوکو


     

    1)      کوکوی بادمجان   

                                                                


    مواد لازم :
    بادمجان ----------------------------- چهار عدد
    تخم مرغ ---------------------------- چهار عدد
    زعفران سائیده -------------------- یک قاشق چایخوری
    روغن ------------------------------- یک پیمانه
    پیاز --------------------------------- سه عدد
    نمک و فلفل -----------------------به اندازه دلخواه 


    طرز تهیه : 

    پوست بادمجان را می گیریم و و از رنده درشت رد می کنیم و پیاز را تمیز کرده و از رنده رد می‌کنیم بعد پیاز را در سه قاشق روغن سرخ می‌کنیم آنگاه بادمجان را در پیاز و روغن کمی سرخ کرده سپس زعفران سائیده شده را با کمی آب گرم حل می‌کنیم داخل بادمجان می ریزیم و نمک و فلفل به مایه اضافه می‌کنیم و از روی حرارت آتش بر‌می‌داریم تخم‌مرغهارا در ظرف جداگانه می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم مایه بادمجان که سرد شد داخل تخم‌مرغها می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود سپس روغن را در ظرف نسوز یا تابه می ریزیم و می‌گذاریم خوب داغ شود بعد مایه را داخل روغن می‌ریزیم یک طرف آن که برشته شد به قطعات کوچک در می آوریم و برمی‌گردانیم تا طرف دیگر مایه بسته شود.


     2)کوکوی مرغ..............................................................

                         

                    

    مواد لازم:

     ران مرغ= 1 عدد بزرگ

    تخم مرغ= 3 عدد

    رب گوجه فرنگی= 1 قاشق غذاخوری سرپر

    زردچوبه و زعفران و فلفل سیاه و نمک= به مقدار لازم

    پیاز داغ= 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    مرغ را با پیاز و سیر و زردچوبه بگذارید تا بپزد و بعد از اینکه پخته شد آن را ریش ریش کنید و با تخم مرغ و پیاز داغ و  رب(رب را از قبل کمی در روغن تفت دهید) و زردچوبه و زعفران و نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و هم بزنید تا همگی مواد با هم خوب مخلوط شوند.

    تابه ای را روی حرارت بگذارید و روغن داخلش بریزید و هنگامی که روغن داغ شد مواد را داخل تابه ریخته و صاف و یکدستش کنید و درب تابه را بگذارید تا یک طرفش سرخ شود و بعد برش بزنید و به طرف دیگر برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.(برای اینکه بتوانید کوکو را راحت تر برگردانید میتوانید بگذارید کوکو کمی خنک شود و بعد به طرف دیگر برگردانید)

    نوش جان


    3) .سیب زمینی شکم پر ................................................

                   

    مواد لازم:

    سیب زمینی ها بزرگ

    گوشت چرخ کرده

    پیاز

    فلفل دلمه ای

    قارچ

    نمک و فلفل و ادویه

    پنیر پیتزا


    طرز تهیه:

    سیب زمینی ها را خوب میشوریم و پوست آنها با چنگال در محل های مختلف سوراخ میکنیم تا هنگام پخت نترکد.

    روی ظرف مناسب مایکرویو (یا مستقیم روی سینی داخل مایکرویو) یک یا دو لایه دستمال آشپزخانه پهن میکنیم. سیب زمینی ها را به صورت دایره وار روی آن میچینیم 

    درون مایکرویو با حرارت بالا و به مدت حدود 10 دقیقه سیب زمینی ها را میپزیم. با فرو بردن چاقویی درون سیب زمینی میتوانید از پخته بودن آن مطمئن شوید.

    تا سیب زمینی ها بپزد مایه گوشتی را آماده میکنیم. ابتدا پیاز را تفت میدهیم بعد گوشت را به آن اضافه میکنیم تا بپزد. سپس فلفل دلمه ای و قارج را اضافه میکنیم. در آخر میتوانیم کمی رب یا آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنیم.

    سیب زمینی های پخته را از وسط برش میدهیم. 

    درون سیب زمینی ها را تا حدی خالی میکنیم و کمی نمک و کره (یا روغن زیتون) داخل سیب زمینی ها میزنیم.

    توی سیب زمینی ها را از مایه گوشتیمون پر میکنیم و روی آن ها را با پنیر پیتزا رنده شده میپوشانیم.


    4) کو کو ی سیب زمینی شکم پر....................................



                  

    مواد لازم:

     

    سیب زمینی1 کیلوگرم
    تخم مرغ2 عدد
    زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
    روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم
    پودر سوخاریبه میزان لازم
    گردوی خرد شده100 گرم
    پنیر پیتزای رنده شده100 گرم
    قارچ خرد شده200 گرم
    نمک و فلفلبه میزان لازم

     

    طرز تهیه:

      سیب زمینی هارا را با آب بپزید. سپس صبر کنید تا سرد شوند. پوست آنها را بگیرید

       و با رنده ریز، رنده کنید.

       

      تخم مرغ، زعفران،نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا 

      یکدست شود. سپس این مخلوط را به شکل کوکوهای کوچکی درست کنید.

       

      قارچ،پنیر ، گردو و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق 

      غذاخوری از مخلوط قارچ، پنیر و گردو را داخل هر یک از کوکوها قرار داده و به شکل 

      دلخواه آن را فرم دهید.

       

      کوکوها را داخل پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

       

      در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی هم پُر کنید.

       

       

      نکات تغذیه ای:


      انرژی کل این غذا 2800 کیلوکالری است.

       

      از آنجا که در این غذا گوشت به کار نرفته است و به راحتی و سریع آماده می شود، 

      غذای مناسبی برای سفر است.

      ********************************************************

      1. کوکوی بادمجان  

          

      2. کوکوی مرغ


      3 .سیب زمینی شکم پر 


      4 . کو کو ی سیب زمینی شکم پر



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد