کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

انواع پیتزا

پیتزای گوشت و قارچ


مواد لازم:

خمیر آماده یک عدد 
گوشت چرخ کرده 300 گرم 
پیاز سرخ کرده سه قاشق غذاخوری 
روغن مایع مخصوص سرخ کردن یک تا دو قاشق غذاخوری 
قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم 
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده دو عدد 
سس گوجه‌فرنگی سه تا چهار قاشق غذاخوری 
پنیر فیلا فیلا 500 گرم 
نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم

دستور آشپزی:

گوشت را در روغن کمی تفت داده سپس پیاز، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید. خمیر را در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزای تک نفره که چرب شده قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود. سپس به صورت گرم سرو نمایید.

پیتزای پیرونی

مواد لازم برای یک نفر :نان پیتزا ۱ عدد

مایه ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا خرد شده۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) ۶ورقه نازک
پنیر پارمزان (رنده شده ۱ (قاشق غذاخوری
نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته
(خرد شده) مقداری برای سطح پیتزا ، پپرونی ( نوعی سس تند )

طرز تهیه پیتزا پپرونی :
خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانت از دورتا دور خمیر از این مایه پر کنید . سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی،فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید . پیتزا را برای ۴۵تا ۶۰ ثانیه در دمای بالایمایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند .اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰درجه ی فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷دقیقه قرار دهید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد