فرقی نمیکند که نعنا تازه یا خشک باشد، این سبزی معطر معجزه میکند. در این مطلب قصد داریم شما را با خواص نعنا و روش استفاده از آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
زمانی که دچار آسیبدیدگی، ضربه و حتی دندان درد میشوید به افشرهی خوراکی نعنا اعتماد کنید. خاصیت خنک کنندگی این گیاه، پوست را بی حس میکند. نعنا همچنین التهاب را از بین برده و درد را کاهش میدهد.
روش مصرف
* در صورتی که دچار شوک، دردهای عضلانی، ضربه یا پیچ خوردگی شدید: 1 تا 3 قطره از افشرهی خوراکی نعنا فلفلی را روی محل درد زده و ماساژ دهید. هر روز حداکثر 3 مرتبه این کار را تکرار کنید.
* برای مقابله با دندان درد یا دردهای مربوط به لثه: 1 تا 2 قطره افشرهی خوراکی نعنا فلفلی را روی یک گوش پاک کن تمیز بچکانید و روی لثه یا اطراف دندان دردناک بزنید.
* برای مقابله با دردهای مربوط به دستگاه گوارش: 150 میلی لیتر آب جوش را روی 1 تا 2 قاشق نعنای تازه یا خشک ریخته و 10 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و روزانه 2 تا 3 فنجان از این جوشانده میل کنید.
نعنا برای هضم غذا خوب است، نفخ، آروغ و باد معده را کاهش میدهد، حالت تهوع و درد روده را تسکین میدهد.
روش مصرف
* در صورت باد معده، آروغ، نفخ: 1 تا 2 قاشق چایخوری برگ نعنای تازه یا خشک را با 150 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و بعد از غذا یک فنجان میل کنید.
* برای مقابله با حالت تهوع: روزانه 3 فنجان جوشاندهی نعنا (ترجیحاً بین غذا) میل کنید.
* در صورت اسهال: 3 قطره افشرهی خوراکی نعنا را با یک قاشق چایخوری عسل مخلوط کرده و بخورید. توجه داشته باشید که روزانه نباید بیش از 9 قطره از این افشره مصرف شود.