کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

کدبانوی ایرونی

تجربه های برتر

خورشت سبزی
مواد لازم :
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نیم کیلو گرم، پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوری روغن 250 گرم، لیمو عمانی 5 تا 6 عدد، لوبیا قرمز 0.5 لیوان سبزی خورش 1 کیلو گرم (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
طرز تهیه :گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمز می پزیم . پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم . نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار 3/1 پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم . خورش پساز پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد